Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 170 hoteluri

ELEANA (Argassi)

Argassi, Grecia

HOTEL ELEANA 3 ARGASSIDescriere HOTEL ELEANAEste un hotel popular in zona si este o afacere de familie dedicat atat cuplurilor cat si familiilor care isi doresc o vacanta relaxantaTip masaMic dejunLocalizareHOTEL ELEANA este situat in zona centrala . . .

ESPERIA

LAGANAS, Grecia

Esperia Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la 800m distanta de plaja si la 4km distanta de aeroportHotelul are 74 decameredotatecu aer condiionat telefon aer conditionat TV cu ecran plat cu canale prin satelit vedere la piscin sau la grdin Faci . . .

ELANTHI VILLAGE HOTEL

KALAMAKI, Grecia

Elanthi Village Hotel 2 este situat in statiunea Kalamaki la 1km distanta fata de plaja Kalamaki la 4km distanta fata de capitala insulei si portul principal iar la 3km distanta se afla aeroportul insuleiFacilitati hotel wifi gratuit in zona receptie . . .

VILLA DORIS

LAGANAS, Grecia

METAXA HOTEL

KALAMAKI, Grecia

Metaxa Hotel 2 este situat in statiunea Kalamaki foarte aproape de plaja cu nisip fin din statiune iar doar la 5km distanta este aeroportul de pe insulaHotelul are 33 de camereCamerele sunt dotate cu balcon aer conditionat TV frigider telefon kicinet . . .

ZANTE PALACE

TSILIVI, Grecia

Zante Palace Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 150m distanta fata de plajaHotelul dispune de mai multe tipuri de camera standard duble cu terasa 28mp capacitate de cazare 2persoane studiouri cu balcon 28mp capacitate de cazare 2 persoane a . . .

ANDREOLAS HOTEL

LAGANAS, Grecia

Andreolas Hotel 2 este situatpeplaja in statiunea Laganas la 300 de metri de centrul statiunii si la o distanta de 3km fata de aeroportul insuleiFacilitati hotel receptie 24h schimb valutar birou de inchirieri masini faxcopiator camera de bagaje . . .

STRADA MARINA

Zakynthos, Grecia

Strada Marina Hotel 3 este situatla 100 de metridistantafata de port i de centrul oraului Zante 500m distanta fata de plajaAeroportul se afla la doar 3km distanta fata de hotel iar statia de autobuz la 100m distantaHotelulare112 camere cu vedere la m . . .

CANADIAN HOTEL

LAGANAS, Grecia

Canadian Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la o distanta de 200m de plajaHotelul este pozitionat la o distanta de 9km fata de orasul Zante capitala insulei si 400m de centrul statiunii LaganasRenovat in totalitate in primavara anului 2010 hote . . .

VILLA BASIL

TSILIVI, Grecia

Villa Basil 2 este situata in statiunea Tsilivi la 100m distanta de plaja 200m de centrul statiunii si 12km distanta de aeroportul insuleiHotelul are 37 de camere apartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat balcon cu vedere la piscina TV frig . . .

PANTHEON

TSILIVI, Grecia

Pantheon Hotel 3este situat la 700 de metri distanta fata de plaja Tsilivi si de centrul statiunii 6km distanta fata de orasul Zante si portul principalHotelul are 24 de camere fiecare cu balcon privat cu vedere la gradina sau la mareCamere sunt dota . . .

MEGARA HOTEL

LAGANAS, Grecia

Megara Hotel 2 este situat in statiunea Laganas la 250m de plaja Laganas si 15km de plaja Agios Sostis iar de capitala insulei la o distanta de 8kmHotelul are 28 de camereapartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat seif frigider balcon cu vede . . .

ANETIS BEACH HOTEL

TSILIVI, Grecia

Anetis Beach Hotel 2 este situat pe plaja la 20 de metri de plaja Tsilivi si la o distanta de 4km fata de capitala insulei si portul prinicpalHotelul este la o distanta de 7km fata de aeroportHotelul este apreciat pentrulocatie foarte binepozitionat . . .

MERIDIEN BEACH

ARGASSI, Grecia

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

DOLCE VITA RESIDENCE

KALAMAKI, Grecia

Dolce Vita Residence 3 este situat in statiunea Kalamaki la 10 minute de plaja1km de plaja Kalamaki800mdecentrulstatiuniiKalamakisi 4km de statiunea LaganasDolce Vita Residence detine o piscina exterioarasezlongurisiumbrelelapiscina gradina mare ter . . .